‘Als ik verongeluk, kan ik geen 112 bellen’ – Tim op ’t Plein

In deze tweede aflevering van Tim op ’t Plein duikt Tim wederom op in Dalfsen. Hij vraagt aan de inwoners van het dorp wat ze liever hebben: goede bereikbaarheid, maar een zendmast in de achtertuin of toch liever wat slechtere verbinding, maar een mooi uitzicht. Benieuwd wat zij zouden doen? Tim zoekt het, samen met zijn cameravrouw, voor je uit!

In Tim op ’t Plein duikt Tim elke week in de Overijsselse gemeenschap Dalfsen en legt de inwoners stellingen voor over 112 gebruik. Hij interviewt de gewone man op straat en hier en daar een hond. Abonneer op ons YouTube-kanaal voor meer video’s.

Dit is een artikel geschreven door journalisten bij Publiekplein (een samenwerking tussen RTV Oost en studenten journalistiek). Zij onderzoeken de bereikbaarheid van 112 in Overijssel. Heeft u ervaring met slechte bereikbaarheid, meld het ons (klik hier). Of wilt u op de hoogte blijven van de producties over de bereikbaarheid van 112 (klik hier). Meer lezen over de producties van publiekplein, klik hier.

Leave comment