Over ons

 

Publiek Plein is de plek waar wij, studenten Journalistiek van hogeschool Windesheim in Zwolle,  samen met ons publiek,  research doen naar maatschappelijk relevante thema’s. Wij willen weten wat er speelt in bepaalde wijken, dorpen of regio’s en daarmee in samenleving, en trekken daarbij vooral op met jou, de inwoner. Aan de hand van research proberen wij de inwoners (ons publiek) bij elkaar te brengen en samen een onderwerp uit te zoeken en mogelijk oplossingen te vinden voor de thema’s die je zelf op de maatschappelijke agenda hebt gezet. Jouw mening hier is dus erg belangrijk. Doe daarom vooral mee!

De onderwerpen komen dus bij voorkeur van jou. Uiteindelijk bepalen wij welke onderwerpen worden opgepakt en uitgewerkt. Wij en de docenten van onze hogeschool werken nauw samen met diverse mediapartners. In principe publiceren wij op deze website, maar bij goede en belangwekkende producties worden die ook op de site van onze mediapartners gezet.

Vragen? Opmerkingen? Daar staan we uiteraard open voor! websitejournalistiek@windesheim.nl.

 

Vriendelijke groet,

Studenten van de opleiding Journalistiek Windesheim in Zwolle.

 

 

Zie ook de disclaimer op aparte pagina.

Deze website wordt gemaakt en onderhouden door studenten Journalistiek van Windesheim in Zwolle. Publiek Plein is nadrukkelijk bedoeld om te experimenteren met een publiekgerichte benadering van journalistiek.

Diverse mediapartners ondersteun en deze experimenten, maar zijn op generlei wijze verantwoordelijk of verantwoordelijk te houden of maken voor deze website en het werk van de studenten.

Zie ook de disclaimer.

Heeft u vragen, opmerkingen of een klacht? Mail naar websitejournalistiek@windesheim.nl.