Over ons

Publiek Plein is de plek waar wij, studenten Journalistiek van hogeschool Windesheim in Zwolle,  research doen naar maatschappelijk relevante thema’s in de provincie Overijssel. Wij willen weten wat er speelt in de Overijsselse samenleving, en trekken daarbij vooral op met jou, de inwoner. Aan de hand van research proberen wij de inwoners van Overijssel bij elkaar te brengen en samen een onderwerp uit te zoeken en mogelijk oplossingen te vinden voor de thema’s die je zelf op de maatschappelijke agenda hebt gezet. Jouw mening hier is dus erg belangrijk. Doe daarom vooral mee!

De onderwerpen komen dus bij voorkeur van jou en van anderen uit de Overijssel samenleving. Uiteindelijk bepalen wij welke onderwerpen worden opgepakt en uitgewerkt. Wij en de docenten van onze hogeschool werken nauw samen met journalisten op de redactie van RTV Oost. RTV Oost is de regionale media-instelling voor Overijssel en zal mogelijk geschikte publicaties op haar eigen kanalen overnemen. 

Vriendelijke groet,

Studenten van de opleiding Journalistiek Windesheim in Zwolle.

Zie ook de disclaimer.

Deze website wordt gemaakt en onderhouden door studenten Journalistiek van Windesheim in Zwolle. Publiek Plein is nadrukkelijk bedoeld om te experimenteren met een publiekgerichte benadering van journalistiek.

RTV Oost ondersteunt deze experimenten, maar is op generlei wijze verantwoordelijk of verantwoordelijk te houden of maken voor deze website en het werk van de studenten.

Zie ook de disclaimer.

Heeft u vragen, opmerkingen of een klacht? Stuur een mail naar contact@publiekplein.nl