Geef je mening! – ‘De strijd om bereikbaarheid’

Donderdag is de grand finale live vanuit de 147 meter hoge televisietoren in Markelo. In de uitzending willen we ook jouw mening laten horen. Vul daarom snel de onderstaande stellingen in en geef ook aan waarom je iets gekozen hebt. Dit kan via Instagramfacebook of de mail.

In een beschermd natuurgebied hoef je geen bereik te hebben, ook al betekent dat dat een hulpdienst wellicht niet aankomt.
×

Als je buitenaf gaat wonen, mag je niet zeuren over slecht bereik en moet je jezelf zien te redden in een levensbedreigende situatie.
×

112 moet net als in Engeland 24 uur per dag via WhatsApp bereikbaar zijn.
×

In opdracht van de overheid moet er jaarlijks een rapport verschijnen met cijfers over de bereikbaarheid van 112.
×

Als je onvoldoende bereik hebt, moet je verplicht een EHBO-cursus volgen en een brandblusser in huis hebben die de overheid vergoed.
×

Dit is een artikel geschreven door journalisten bij Publiekplein (een samenwerking tussen RTV Oost en studenten journalistiek). Zij onderzoeken de bereikbaarheid van 112 in Overijssel. Heeft u ervaring met slechte bereikbaarheid, meld het ons (klik hier). Of wilt u op de hoogte blijven van de producties over de bereikbaarheid van 112 (klik hier). Meer lezen over de producties van publiekplein, klik hier.

Leave comment