Emiel Schoot Uiterkamp – de aanvoerder van Hoge Hexel

Het prachtige, kleine dorp Hoge Hexel. Je moet er familie hebben wonen of er vandaan komen, anders zou je niet afweten van het bestaan. Bij deze. Hoge Hexel kunt u, naast al uw andere topografische kennis, toevoegen op de kaart. Ten noordwesten van Almelo, tussen Wierden en Vriezeveen ligt namelijk de zeer krachtige kern Hoge Hexel. Het kampt al tien jaar met zeer slechte mobiele bereikbaarheid. Waarom? Omdat Hoge Hexel een witte vlek is voor providers.

Bellen vanuit huis is lastig. Neem bijvoorbeeld de ondernemingen in Hoge Hexel. Een uitvaartcentrum, een melkveehouderij, een zorgcentrum, allen moeten ze constant rekening houden met het wegvallen van de mobiele verbinding. Erg vervelend als je klanten kwijtraakt of klanten niet kan voorzien van de juiste service. Maar het kan nog heftiger…

Meer lezen over slecht 112-bereik in de provincie Overijssel? Check onze homepage en volg het laatste nieuws op onze Facebook en Instagram. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Een melding doorgeven over slechte bereikbaarheid kan hier of stuur ons een mail.

https://www.publiekplein.nl/dinkelland-laat-zich-horen-in-de-bres-voor-beter-mobiel-bereik/
https://www.publiekplein.nl/slecht-bereik-in-witharen-bij-een-internetstoring-kan-ik-niks-beginnen/

 

Leave comment